Legal Quickscan

Snel juridisch advies nodig per telefoon of internet?

Bent u nog geen cliënt maar heeft u dringend behoefte aan een advies om uw juridische positie en strategische mogelijkheden voor een juridisch probleem te bepalen? Voor € 121,- incl. BTW, ook vanuit het buitenland, kun u eenmalig maximaal 45 minuten met mij oriënterend overleggen.
U krijgt, desgewenst anoniem, antwoord op alle vragen en kunt overzien hoe u het beste een probleem kunt aanpakken of een dure gang naar de rechter kunt vermijden.
Ik heb meer dan 35 jaar ervaring als juridische adviseur en advocaat (tot 2022) en werk als mediator al meer dan 20 jaar aan oplossingen buiten de rechter om. Ik kan u vrij snel een indicatie geven waar u juridisch staat, maar vooral in wat de beste aanpak is om naar een oplossing te werken. Soms blijkt dat verrassend anders dan u verwachtte.

Vul hieronder uw contactgegevens en een korte omschrijving van uw vragen en er wordt contact met u opgenomen om een tijd af te spreken. Als dan na de opdrachtbevestiging € 121,- op bankrekening NL96ABNA0474327183 (BIC ABNANL2A) t.n.v. Diederen Mediator Advocacy te Amsterdam is bijgeschreven wordt op het afgesproken tijdstip contact met u opgenomen.